Jeg begynner i Norges mest spennende PR-byrå

I dag meldte jeg overgang fra jobben som informasjonsleder i Opplysningskontoret for kjøtt til GCI Communique.

Norske bedriftsledere og mange norske kommunikatører har ennå ikke tatt inn over seg at vi er på vei inn i en ny tidsalder på internett. Foreløpig er de bekymret over at ungdommen flykter fra TV, og om vi kommer til å lese nyheter på nettet eller i en papiravis i fremtiden. Disse bekymringene burde i seg selv være nok til at budsjettene bør flyttes fra reklame og over på PR. Digital PR kan være spesielt effektivt.

Disse endringene er likevel bare starten. De som vinner kommunikasjonskampen er de som tør å ta med kundene sine på en personlig dialog, og som er villige til å lytte og agere på det de får høre.

I tillegg må de som vil lykkes i fremtiden finne frem kunnskapen og kunnskapsfolkene i bedriften, og tilby nyttig kunnskap og nyttige digitale verktøy til forbrukerne.

Det nytter ikke å grave seg ned lenger. Innen to til tre år vil vi se et markert skille mellom de som lykkes og de som har feilet i det nye mediemarkedet.

Dette er en utfordring det var umulig å si nei til. GCI Communique har som uttalt mål å være det beste fagmiljøet på Digitale Media Relations (DMR), en ny fagretning innenfor PR. Med min erfaring fra digitale strategier og forbruker-PR hos Opplysningskontoret for kjøtt kan vi tilby kundene våre unike kommunikasjonssløsninger.

En jobb i GCICommunique kommer til å bli den mest spennende PR-arbeidsplassen de neste årene. Jeg er heldig som får være med fra starten.

Lurer du på noe eller ønsker et bilde, kontakt meg på mobil 930 53 555 eller e-post: tt@gcic.no

Reklamer

4 Responses to Jeg begynner i Norges mest spennende PR-byrå

 1. Per Hynne sier:

  Thomas er et strålende tilskudd til en allerede sterk gruppe, både innen digitale medierelasjoner og innen generell PR-rådgivning. Thomas har en unik og relevant bakgrunn og er en meget erfaren rådgiver som vil hjelpe våre kunder å vinne kampen om kundene.

  Per Hynne, daglig leder i GCI Communique

 2. Synne Hedlo sier:

  Høy… Thomas! Knallbra at du er med i gjengen, jeg ser frem til å jobbe med deg 🙂
  Synne, 1 meter unna.

 3. […] for kjøtt til fordel for “den mest spennende PR-arbeidsplassen de neste årene”, GCI Communique. Synne […]

 4. […] 8 04 2008 Ikke hørt om Kjøttprat-Thomas´(visstnok også kjent som flintstekens apostel) strabasiøse overgang til ny jobb? Et hemmelig brorskap ledet av den virtuelle akademikeren Synne Starvik (fremdeles mest kjent for […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: