Facebook større enn MySpace globalt

Trenden har vært klar lenge, men i dag skriver TechCrunch at Facebook har gått forbi MySpace i antallet månedelige unike brukere på globalt nivå. Begge tjenestene hadde omtrent 115 millioner unike besøkende i april i år, ifølge tall fra Comscore.

I Norge er det liten tvil om at Facebook er større enn MySpace, til tross for at vi ikke har sett noen lokale brukertall på sistnevne. Ifølge Facebook er det i skrivende stund 1.040.400 nordmenn registrert i nettsamfunnet.

Det er først og fremst vekst i brukermassen utenfor USA som gjør at Facebook nå er verdens største sosiale nettverk. «Over there» er fortsatt MySpace størst, med 72 millioner unike månedelige brukere, mot Facebooks 36 millioner, men sistnevnte vokser raskere.

Reklamer

3 Responses to Facebook større enn MySpace globalt

  1. Hans Petter sier:

    Jeg har ikke lest om noen eksakte tall for MySpace-bruken i Norge, men ifølge Alexas webstatistikk er nettstedet i hvert fall trygt plassert bak Facebook som du nevner. Alexas oversikt viser at Facebook er Norges tredje største nettsted, mens MySpace innehar en 26.-plass. Et annet nettsamfunn, VGs Nettby, er på sjuendeplass. Hvor korrekte og troverdige disse tallene er for norske forhold, vet jeg dog dessverre ikke.

  2. […] leste jeg også et blogginnlegg av Fredrik Johnsen der han skriver om at facebook har blitt større enn myspace gobalt. Dette innlegget leste jeg fordi jeg nettopp ble nysgjerrig på en melding fra Marius Eriksen, som […]

  3. 12312 sier:

    Facebook = boring as fuck!
    Myspace = EPIC 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: