Sølv er ikke nederlag, Kupper’n!

I går ble Farmandprisen delt ut, og vår kunde NetCom stakk av med sølvmedaljen i klassen for beste årsrapport på nett. Vi går med hodet høyt hevet i dag, og er utrolig stolte, både av NetCom som turte å bruke et rykende ferskt byrå som oss, og våre samarbeidspartnere IXD, Expology og fotograf Torkil Stavdal.

NetComs årsrapport var et utrolig morsomt  og spennende prosjekt for oss i GCI Communique, der vi også måtte løse noen utfordringer som dukket opp underveis. Resultatet ble noe både NetCom og vi var svært fornøyde med.

Juryens begrunnelse:

Dette er en frisk og innovativ årsrapportside med flere fiffige detaljer. Ifølge Netcom var 2007 ”året da alt gikk raskere” gjennom lanseringen av turbo-3G på mobilen. Og også på nettsidene er tempoet skrudd litt opp. Juryen lar seg barnlig begeistre over mulighetene til å motta årsrapporten på mobilen, samt kunne veksle mellom å se regnskapstallene i kroner, dollar eller euro. Bildene, illustrasjonene og grafene holder også et høyt nivå.

Vinneren i klassen for beste årsrapport på nett gikk til Hydro, og vi kan ikke gjøre annet enn å bøye oss i støvet og si at vi er imponert. På den annen side synes vi også at vi har lært så mye av årets prosess, at vi går løs på nye årsrapporter med friskt mot og mål om å gå helt til topps neste år.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: