Colt sådde et sosialdigitalt Gullkorn

I går var det fest for PR-bransjen. Vi var på Gullkorn og det merkes i dag… Det gledeligste med kvelden, bortsett fra at vi fikk fortalt «alle» at vi hadde startet nytt byrå, var at prisen for årets nyskapning gikk til Colt Kommunikasjon for «Ny retning i pr-bransjen: PR i sosiale medier». Endelig fikk man satt denne urørte delen av kommunikasjonsbransjen på kartet. Bra jobba gutter!

gullkornDet var tøft å se at så mange som 270 gjester var samlet på Månefisken. Bransjen vår har trengt en sånn tilstelning, og det virket som alle storkoste seg. Det gjorde jeg i hvert fall. Pris eller ikke pris, ikke så viktig for meg, men en liten oppsummering av de som vant er vel på sin plass (ikke sår eller bitter eller missunnelig i det hele tatt…).

Jeg orker ikke å skrive så mye i dag, så jeg klipper og limer like godt fra Propaganda:

Kveldens første pris gikk til Hafslund og deres byrå PR-operatørene. Prisen fikk Hafslund for klimakonserten CC8 som gikk av stabelen i sommer. PR-operatørene hadde med fire nominerte bidrag i finalen, men det ble med denne prisen i år.

Årets produktprofilering gikk til Finn.no og Burson-Marsteller for prosjektet «Mote og Gjenbruk». Apeland Informasjon og Helsedirektoratet vant prisen for psykisk helsekampanjen «Et åpent sinn-ungdom». Dinamo PR hadde de to nominerte bidragene i klassen «Årets organisasjonsbygger» og vant prisen for sitt arbeid for Telenor. Nucleus vant prisen i åpen klasse for fagbladet Sykepleien. Og som nevnt tidligere, årets nyskapingspris gikk til Colt Kommunikasjon som er et ungt pr-byrå som har spesialisert seg på pr i sosiale medier.

Gratulerer alle sammen. Sermo Consulting kommer grusomt tilbake neste år!

Reklamer

2 Responses to Colt sådde et sosialdigitalt Gullkorn

  1. oejohnsen sier:

    Takk for gode ord. Gleder meg til å se Sermo Consulting frese frem i PR-bransjen.

  2. Theodor sier:

    Takk for oppmerksomheten! Håper jeg får muligheten til å være med på releaseparty. Ønsker dere uansett hell og lykke 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: