Følg «Us Now» her

Pågangen til visningen av Us Now i ettermiddag på Vika kino har vært enorm, og i skrivende stund er det venteliste på den nordiske premieren på filmen, som handler om hvordan Internett har endret måten massene er med på å påvirke samfunnet og hvordan vi som deltakere på nettet er med på å utfordre hele kommunikasjonstankegangen.

Med både venteliste og flere interesserte utenfor Oslo-området, vil vi gjøre vårt beste for å få dagens budskap ut. Gjennom CoveritLive kan du følge det som skrives om #usnow og #tweetuposloTwitter utover ettermiddagen og kvelden. Nyhetsstrømmen fra CoveritLive finner du her:

CoveritLive – Us Now, Oslo

Vi vil også gjøre vårt aller beste for å få streamet levende bilder fra både debatten som følger umiddelbart etter filmen. Den kan du følge her:

Live :
http://www.cik.no/sermo/090304/index.html

Opptak:
http://www.cik.no/sermo/090304/index2.html

I tillegg håper vi mange bidrar med både stemningsrapporter via Twitter, eller med bilder postet på Flickr (tag de gjerne med UsNow).

Spørsmål under debatten

Har du spørsmål til Ivo Gormley eller deltakerne i paneldebatten, legg de inn på Twitter merket med #usnow, eller send de på SMS til 930 53 555.

Reklamer

2 Responses to Følg «Us Now» her

  1. […] som dette så jeg ut på visningen av filmen Us Now i går. Det var Sermo Consulting og Halogen som arrangerte og filmen handlet om “hvordan […]

  2. […] som dette så jeg ut på visningen av filmen Us Now i går. Det var Sermo Consulting og Halogen som arrangerte og filmen handlet om “hvordan […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: