Aprilsnarr: Geoff Livingston blir Sermo Consulting USA

geoff1Det er ikke noen hemmelighet at etterspørselen etter kunnskap om sosiale medier er stor i Norge, og derfor er også Sermo Consulting i vekst. Men det er ikke bare her i landet våre tjenester er etterspurt, og blant annet flere selskaper i USA har kontaktet oss. Bakgrunnen er at de kjenner enkelte av oss fra tiden i GCI Group (nå Cohn & Wolfe), og også hva vi står for.

Selv om dette selvfølgelig er en kompliment, så har vi rett og slett ikke kapasitet til å yte full service på begge sider av «dammen». Derfor har vi i dag ansatt Geoff Livingston, som tidligere har drevet et mindre digitalt PR-byrå i Washington. Dette byrået skifter i dag navn til Sermo Consulting USA.

– Jeg har kjent Sermo Consulting og deres tidligere prosjekter i flere år, og det blir en glede å jobbe med det jeg mener er kanskje det beste miljøet innenfor sosiale medier i Europa. Sammen kan vi gjøre Sermo Consulting til en global aktør, sier Livingston i en pressemelding som sendes ut i USA senere i dag.

Livingston er kanskje mest kjent som forfatteren bak boken «Now is Gone«, som han ga ut sammen med Brian Solis for et drøyt år siden.

Geoff kan nås på Twitter, @GeoffLiving.

Dette var altså en aprilspøk, men se ikke bort fra at det er en viss sannhet i det allikevel. Takk til Geoff for sporty opptreden.

Reklamer

5 Responses to Aprilsnarr: Geoff Livingston blir Sermo Consulting USA

 1. fjoseberg sier:

  Ja, ting skjer gitt. Foreslår at dere følger råd fra en Trønder på Twitter, og etablerer Semo C. Estonia.

 2. Linken til Geoffs side mangler http:// og blir derfor en spennende reise inn i fortiden. 🙂

 3. Almir sier:

  Det er da spennende å se at byrå utvider i disse krisetider når fleste spesielt de store nedbemanner. Når sant skal sies så sitter jeg med inntryk at Sermo er mye mer åpen en andre byråer med hensyn på informasjon som er tilgjenngelig på nettsiden. Spisskompetanse på sosiale medier kommer tydelig frem i forfatterne`s innleg. Kostruktiv kritikk med forslag til løsninger bidrar til læring og inspirerer. Lykke til Geoff og stå på Sermo!

 4. Ike Pigott sier:

  Jeg ønsker Geoff selve lykke til, og håper han ny kjærlighet til vokaler med diacritical merker vil ikke påvirke staving av navnet sitt.

 5. fjoseberg sier:

  Æsj… Nå føler jeg meg dum gitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: