Hvem er vi?

marius-eriksen2Marius Eriksen er daglig leder av Sermo Consulting og rådgiver innenfor digitale medier, merkevarebygging og PR- og markedskommunikasjon. Han har tidligere vært medlem av GCI Groups internasjonale arbeidsgruppe innen digitale medier, og har mer enn ti års erfaring som rådgiver i byrå. Marius er utdannet i Edinburgh, Skottland innen informasjon og samfunnskontakt og har i tillegg erfaring fra reklamebyrå. Han har jobbet med alle typer kommunikasjonsoppdrag, men særlig innenfor digitale medier, produkt-PR, mediehåndtering og strategiarbeid for kunder som Dell, Lindorff, NetCom, CA, Medtronic m.fl.

fredrik-johnsenFredrik Ruud Johnsen er rådgiver i innen digitale medier, PR og markedskommunikasjon, og er tidligere medlem av GCI Groups internasjonale arbeidsgruppe innen digitale medier. Han har blant annet bakgrunn fra Findexa, samt flere medier innen IT-bransjen i USA. Før han begynte i GCI Monsen i 2006 kom han fra stillingen som rådgiver og journalist i Origo. Fredrik er uteksaminert fra Iowa State University med en BA i Journalism and Communications med spesialisering innen radio, TV og elektroniske medier.

thomas-tangenThomas Tangen er rådgiver innen PR og markedskommunikasjon. Han har bakgrunn fra Statens ernæringsråd, Burson-Marsteller og Opplysningskontoret for kjøtt. I Opplysningskontoret for kjøtt var han informasjonsleder, og hadde ansvaret for pressestrategi og mediekontakt. Hans spesialfelter er helse, næringsmidler, kommunikasjonsstrategier, mediestrategier og krisehåndtering.

Thomas har studert informasjon og ledelse på BI og psykologi og sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo.

Rikke-portrett 2Rikke Moe er prosjektleder i Sermo Consulting. Hun har ti års erfaring fra norske medier, åtte av dem i Mediehuset Vårt Land. Før hun kom til Sermo, hadde hun i et drøyt år vikariert som prosjektassistent i Burson-Marsteller.

Rikke har studert statsvitenskap ved NTNU og engelsk ved Universitetet i Bergen, og har i tillegg et delfag i internasjonale menneskerettigheter fra Universitetet i Oslo.

Ingeborg-portrett 2Ingeborg Volan er rådgiver innen digitale medier og Sermos kursansvarlig. Hun kom til Sermo Consulting fra stilling som fagmedarbeider på Institutt for journalistikk, der hun jobbet med nettskriving, nettjournalistikk, digital research og bruk av sosiale medier for journalister. Ingeborg har dermed bred bakgrunn som kursleder og foredragsholder. Hun har til sammen ti års erfaring fra norske medier, både som nettjournalist, papiravis-reporter og nyhetsanker i lokal-tv.

Ingeborg har studert journalistikk og økonomi ved Høgskolen i Bodø/Handelshøgskolen i Bodø samt samfunnsvitenskapelige fag og medievitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun sitter i styret i NONA – Norway’s Online News Association.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: