Hva vil du spørre kunnskapsministeren om?

Kunnskapsminister SolhjellEtter  suksessen med arrangementet «US Now» i forrige uke, der kunnskapsministeren var en av deltakerne i debatten etter filmen sammen med Heidi Nordby Lunde,  Jan Omdahl og Lillian Olsen, ønsket vi å intervjue kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell på bloggen vår. Og det skal vi. Som et selskap med forkjærlighet for demokratiske sosiale prosesser på nett tenkte vi at leserne våre kan få bestemme hva vi skal spørre ham om (innenfor rimelighetens grenser). Vi ønsker naturlig nok å ha fokus på hans engasjement rundt sosiale medier, blogging (Solhjells blogg) og liknende, men andre spørsmål rundt skole, politikk, SV, valget, fildeling eller for eksempel regjeringen er selvfølgelig også mulig.

Bruk kommentarfeltet her flittig, så samler vi opp spørsmålene før vi tar en avstemning  på hvilke åtte spørsmål vi skal stille ham.

5 Responses to Hva vil du spørre kunnskapsministeren om?

  1. Morten Rygh sier:

    Hvorfor ikke det er skolemat på skolene i norge. Hvorfor i all verden greier de ha det i Sverige

    Og hvor ble det av all frukten som de lovet før skole start.

  2. Fatma sier:

    Hvorfor har barn med evner under gjennomsnittet mulighet til spesial undervisning og ikke barn med evner over gjennomsnittet?

  3. Lånekassa gir lån og stipend på 85 000 kroner i året. Hvis vi er ute etter å ha mange fulltidsstudenter, hvorfor har slike mindre penger å rutte med enn minstepensjonister?

  4. Angående lån og stipend for studenter. Det er en flott ordner, men vi får altfor lite penger, som knapt rekker til husleie mange steder. (Nei jeg snakker ikke bare om Oslo). Men spørsmålet mitt er; Hvorfor er det renter på studielånet?

  5. Almir sier:

    Bare for å bygge under Thomas`s innleg : http://universitas.no/nyhet/53199/

    Er selv fultidsstudent har 2 deltidsstillinger for å komme i positiv 0 (break even) i slutten av måneden. Naturligvis blir det slik at en prioriter jobb framfor forlesninger eller lesing hjemme. Blir litt iritert når forskjellige medier bidrar til stereotypisering og presenterer studenter som festeglade ungdom som egentlig ikke bryr seg om karakterer.

Legg igjen en kommentar